Kijk hier voor de c.v. ketel die u zoekt
HomeContactHistorie

 

Nefit Ketels             Remeha Ketels           ATAG Ketels 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CV-ketels
Het aanbod in CV-ketels is tegenwoordig vrij uitgebreid. Er zijn veel aanbieders en de keuze in ketels is groot. Onze voorkeur gaat echter vooral uit naar ketels van de merken Nefit en ATAG. Uiteraard zijn ook andere ketels op aanvraag leverbaar.

 
Soorten ketels
De meeste ketels kunnen we in twee groepen indelen:
-                     HR ketels (hoog rendement ketel)
-                     VR ketels (verbeterd rendement ketel)
 
Zoals bovenstaand al aan geeft zitten de verschillen van de ketels voornamelijk in het rendement.  De HR-ketel een rendement van 97% en de VR-ketel een rendement van 83%.
 
De eerste heeft een duidelijk hoger rendement. Dit zie je terug in de aanschafprijs, die ligt hoger dan de prijs van de VR ketel. Daar staat dan wel tegenover dat de ketels kosten besparend zijn dankzij het hoge rendement. In de praktijk zijn het alleen de HR-ketels die er nog toe doen.
 
Nefit ketels                                                                         
Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van CV-ketels, biedt Nefit u topproducten aan. Topproducten die vernieuwend en betrouwbaar zijn. Nefit is onder andere de uitvinder van HR-ketel.
 
Het assortiment
Het assortiment van HR-ketels van Nefit bestaat uit de volgende drie modellen:
-                     TopLine Aguapower
-                     TopLine Compact
-                     Proline
 
TopLine Aquapower
De TopLine AquaPower zorgt voor een comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. U kiest voor de top in hoogrendement. Het grote voordeel aan de Topline Aquapower is de grote voorraad warm water waar u over kunt beschikken, maar ook de krachtige douchestraal zodat u snel beschikt over een vol bad.
 
De voordelen op een rijtje

-                     Direct warm water zonder wachttijd
 -                    Douchen met ‘Power’, bad snel gevuld
-                     Eindeloos warm water uit voorraad
-                     Minder starts, minder slijtage

Voor een nog grotere watervoorraad kunt u kiezen voor de TopLine Aquapower Plus of de TopLine Singele HR-ketel (met losse voorraadboiler)
 
Topline Compact
Compact comfort, snel warm water. Zo zou je de TopLine Compact kunnen noemen. U kiest voor de Ultieme HR-combiketel als het gaat om topcomfort. Deze TopLine comfort is robuust, betrouwbaar energiezuinig en duurzaam. Dit alles staat de prestaties niet in de weg.
 
De voordelen op een rijtje:
-                     Robuust en betrouwbaar
-                     Bijzonder zuinig met energie
-                     Ongekend stil
-                     Geavanceerde Nefit-regelmethode
-                     Modulerende pomp
-                     Innovatieve warmtewisselaar met 15 jaar garantie
 
Proline
De kleinste en slimste HR-combiketel is de Nefit Proline. Het is een ketel met indrukwekkende prestaties. Dat neemt niet weg dat de Proline met gemak in een keukenkastje past. Proline staat voor maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit.
 
De voordelen op een rijtje
-                     Extreem energiezuinig
-                     Superklein: past overal
-                     Absolute zekerheid met ProActivePlus
-                     Slimme extra’s
-                     RVS-warmtewisselaar met 10 jaar garantie
 

Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op www.nefit.nl

REMEHA KETELS
Met de nieuwste Remeha ketels bent u als consument goed af. De ketels hebben een buitengewoon goed rendement. We geven wat algemene informatie over de twee meest toegepaste Remeha ketels. Meer informatie kunt u vinden op www.remeha.nl

Remeha Calenta serie
Een hypermoderne HR-wandketel die zowel in combi- als solo-uitvoering kan worden geleverd. Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Dankzij zijn kleine afmeting is deze in staat zeer snel warmte te leveren. Het jaarrendement van de ketel is 91,4%. Om de Calenta nog energiezuiniger te maken is hij uitgerust van een zeer energiezuinige pomp

Remeha Tzerra serie
De Tzerra is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel In modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. De tzerra is er in drie uitvoeringen, afhankelijk van welke eisen u aan uw ketel stelt. Dankzij het compavte formaat is hij praktisch overal te plaatsen. De modulaire opbouw maakt het super eenvouidg om storingen snel en adequaat op te lossen.

Neem voor meer informatie over de ketels van Remeha contact met ons op, of kijk op www.remeha.nl

 
 
Naast Nefit is ook ATAG een beeldbepalend merk in de verwarmingsindustrie. Dit blijkt onder andere uit het ruime aanbod van systemen die ATAG te bieden heeft. Producten waar we zonder voorbehoud volledig achter kunnen staan.
 
Het assortiment
Het ketelassortiment van ATAG bestaat uit de volgende systemen
-                     ComfortSystemen
-                     CompactSystemen
-                     SoloSystemen
 
ComfortSystemen
De ComfortSystemen van ATAG zijn speciaal bedoeld voor woonsituaties waarin een grote watervoorraad van belang is. Dankzij de koppeling tussen een Solo-ketel en een ATAG Comfortboiler, is een zeer hoge tapsnelheid van warm water gegarandeerd. Het comfortsysteem van ATAG pas je toe als uw woning vraagt om verwarmingsvermogen en een grote warmwatervoorraad.
 
CompactSystemen
Het ruimtebesparende CompactSysteem voorziet in een uitstekend warmwatercomfort. Het systeem bestaat uit een Combi-ketel, die kan zorgen voor een gelijkmatige temperatuur van het warmwater en gelijktijdig voor een constante temperatuur in huis. De combiketel is uitgerust met een geïntegreerde warmwatervoorziening.
 
Hoogste rendement in de markt
Nog vrij nieuw  zijn de ATAG A ketels. Bij de ATAG A is gebruik gemaakt van duurzame en degelijke materialen. Dankzij deze materialen en de toepassing van een speciale techniek heeft de ATAG A het hoogste rendement (109,9%) in de markt. De ATAG A is de zuinigste CV ketel in de markt, met behoud van optimaal comfort. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

SoloSystemen
Wanneer er geen behoefte bestaat aan warm tapwater, dan kiest u voor het SoloSysteem. Zo kiest u voor alle comfort die een verwarming kan bieden. Mocht u in de toekomst alsnog een boiler aan willen schaffen, dan kan deze moeiteloos gekoppeld worden aan de ATAG CV-ketel.

Kijk voor meer informatie over deze ketels op www.atagverwarming.nl

 

 

Kijk ook op: